"İşimiz çok zor"

Premier Lig şampiyonu Leicester City’nin menajeri Claudio Ranieri, gelecek sezon hedeflerinin kümede kalmak olduğunu söyledi. Ranieri, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek olmalarının kendilerini çok zorlayacağı görüşünde.

NTV Spor 18.07.2016 - 11:43
"İşimiz çok zor"

Leicester City, geçen sezon küçük çaplı bir futbol mucizesine imza atarak en yakın rakibi Arsenal'in 10 puan önünde Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşmıştı. Geçen sezona kümede kalma hedefi ile başlayan menajer Claudio Ranieri, gelecek sezona da aynı hedef ile başlayacaklarını söyledi.

İtalyan La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Ranieri; "Geçen sezonun başında şampiyon olmamıza bire 5 bin oran veriliyordu. Gelecek sezon bu oran bire 6 bine çıkacak. Muhtemelen yinelenmesi imkansız bir başarı elde ettik. Üstelik gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Bu yüzden hedefimiz bir an önce 40 puana ulaşıp ligde kalmak olacak" dedi.

Hedefe ulaştıktan sonra önlerindeki kupalardan birini kazanmaya odaklanabileceklerini ifade eden Ranieri, taraftarın bir kez daha şampiyonluk hayallerine kapılmamasının önemli olduğunu vurguladı.

Leicester City, şampiyonlukta büyük pay sahibi N'Golo Kante'nin Chelsea'ye transferine engel olamamıştı. Vardy'nin takımda kalmaya karar vermesinin ardından gözler geçen sezon yılın oyuncusu seçilen Riyad Mahrez'e çevrildi. Mahrez ile Barcelona ve Arsenal gibi kulüplerin ilgilendiği söyleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...