Beşiktaş el sıkıştı!

Beşiktaş, Barcelona'nın sol beki Adriano Correia'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibi ve Adriano ile büyük oranda anlaşan siyah beyazlılar, Jeremy Mathieu konusunda ise ilerleme kaydedemedi.

NTV Spor 22.07.2016 - 12:10
Beşiktaş el sıkıştı!

Beşiktaş, Adriano Correia'yı bitirmek üzere. Bir süredir Barcelona'nın sol beki Adriano için temaslarını yürüten siyah beyazlılar, transferde son aşamaya geldi. Hafta başında İspanya'ya giderek Katalan kulübü yetkilileri ile görüşen yönetim, büyük oranda anlaşmaya vardı. Adriano'yu bonservisi ile kadroya katacak olan Beşiktaş, 31 yaşındaki futbolcuyla da el sıkıştı.

Son detayların görüşülmesinin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Sözleşmenin detayları üzerinde Adriano ile fikir birliği sağlamaya çalışan yönetim, Brezilyalı futbolcu ile 3 yıllık anlaşma yapmayı planlıyor.

MATHIEU ZORA GİRDİ
Siyah beyazlılar Barcelona'dan talip olduğu diğer isim, Jeremy Mathieu konusunda ise ilermeleme kaydedilemedi. Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakmayan ve kariyerine Barcelona'da devam etmek isteyen Fransız futbolcu, Beşiktaş'ın teklifine olumsuz yanıt verdi.

Bu durum üzerine stoper konusunda arayışlara yeniden başlayan siyah beyazlılar, listesinde yer alan diğer isimler ile temasa geçmeye hazırlanıyor.


 

Sayfa Yükleniyor...