Zlatan'a övgüler!

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, yeni transfer Zlatan Ibrahimovic’e övgüde bulundu. İsveçli yıldızın yüksek motivasyonuyla takıma ciddi katkı sağlayacağına inandığını belirten Portekizli teknik adam, transfer stratejileri hakkında da önemli ifadeler kullandı.

NTV Spor 22.07.2016 - 13:19
Zlatan'a övgüler!

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, takımının Çin'de yaptığı hazırlık kampında kameraların karşısına geçti. Portekizli teknik adam, birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

ZLATAN'A ÖVGÜLER
İsveçli yıldız Ibrahimovic ile daha önce Inter'de birlikte çalıştığını hatırlatan Mourinho, deneyimli oyuncusuna övgülerde bulundu;

“Gerçek yaşınız vücudunuz ve beyninizdir. Ibrahimovic'in motivasyonu yüksek ve vücudu inanılmaz durumda. Dürüst olalım; Zlatan bir hayli zengin. Üstelik birçok da kupa kazandı. Ancak dünyanın en zor ligine geldi. Bu meydan okumayı ancak o gücü hissedebilirseniz yapabilirsiniz. Bunu hissetmesseniz Amerika Birleşik Devletleri ya da Çin'e gidebilir; veya Fransa'da bir sezon daha oynarsınız.”

Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde Londra ekibinden ayrılan Juan Mata ile Manchester United'da yeniden buluşan Mourinho, İspanyol oyuncuyla çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. United Menajeri, transferi beklenen Paul Pogba ile de ilgili açıklamalarda bulundu.

“4 İSİM İSTEDİM”
“POGBA'NIN ALTERNATİFLERİ VAR”
Mourinho, transfer döneminde Manchester United yönetiminin önemli bir işe imza attığını vurguladı;

“Yönetimden 4 futbolcu transferi istedim. Ibrahimovic, Mkhitaryan ve Bailly'i alarak işin yüzde 75'lik bölümünü gerçekleştirdiler. İstediğimiz diğer ismin de oyun profilini biliyoruz. Bu transfer gerçekleşmezse; iki alternatifimiz daha var.”

Jose Mourinho, Wayne Rooney'ye de çok güvendiğini ve tecrübeli oyuncunun kaptan olarak takım içindeki rolünü sürdüreceğini açıkladı.

 

Sayfa Yükleniyor...