Bayern Münih'te gündem Hansi Flick

Bayern Münih, yeni sezonda takımın başına Hansi Flick'i getirmek istiyor. Bavyera ekibinin Flick'le görüşmelere başladığı belirtildi.

Haber Merkezi - NTV Spor 10.05.2024 - 23:27
Bayern Münih'te gündem Hansi Flick

Thomas Tuchel'le sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklamasının ardından birçok teknik direktörle görüşen ancak anlaşma sağlayamayan yeniden Hansi Flick'i gündemine aldı.

Athletic'te yer alan haberde Bayern Münih'in Hansi Flick görüşmelere başladığı belirtildi. Daha önce 2019-2021 yılları arasında Bayern Münih'te görev yapan Flick, Bavyera ekibinde 7 kupa kazandı.

4 İSİMLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bayer Leverkusen'le bu sezon şampiyonluk yaşayan Xabi Alonso başta olmak üzere Bayern Münih'in gündemine birçok isim geldi.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü olan ve kulüpte daha önce görev yapan isimlerden Julian Nagelsmann'la da görüşen Bayern anlaşma sağlayamadı.

Bayern Münih'in listesinde Unai Emery ve Ralf Rangnick de yer alıyordu. Bayern, bu isimlerle yaptığı görüşmelerin ardından olumlu sonuç alamadı.

HANSI FLICK'IN KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine Bammental'da başlayan Flick, sonrasında Salzburg ve Almanya Milli Takımı'nda görev yaptı.

2019'da Bayern Münih'te Niko Kovac'ın ekibinde yer alan 59 yaşındaki çalıştırıcı, Kovac'la yolların ayrılmasının ardından aynı sezon takımın başına geçti.

Hansi Flick, Bayern Münih'te Şampiyonlar Ligi, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, Bundesliga (2), UEFA Süper Kupa, Almanya Kupası ve Almanya Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...