ManU için Beckham'ı reddetti!

Manchester United'ın yeni golcüsü Zlatan İbrahimoviç, Paris Saint-Germain'den ayrıldıktan sonra, Miami'de kurduğu takım için David Beckham'dan teklif aldığını söyledi.

NTV Spor 27.07.2016 - 16:12
ManU için Beckham'ı reddetti!

Zlatan ibrahimovic, yeni sezonda Manchester United formasıyla, kariyerinde ilk kez Premier Lig'de forma giyecek. 34 yaşındaki oyuncu, Paris Saint-Germain'den ayrıldıktan sonra, David Beckham'ın da, Miami'de kurduğu takım için kapısını çaldığını; ancak tercihini United'dan yana kullandığını söyledi. İbrahimoviç; "Paris Saint-Germain'den ayrılmaya karar verdiğimde birçok teklif aldım. Tabi ki bu Zlatan için normal. David Beckham yakın bir dostum. Benden Miami'de oynamamı istedi. Gelecekte Amerikan Ligi'ne gidebilirim. Ancak şu anda United'da büyük işler başarmak istiyorum" dedi.

Ekim ayında 35 yaşına basacak Ibrahimoviç, 5 yıl daha emekli olmayı düşünmediğinin de altını çizdi. United'da, yakın arkadaşı olarak nitelendirdiği Jose Mourinho ile yeniden çalışma fırsatını geri çevirmesinin imkansız olduğunu vurgulayan Ibrahimoviç; "Neredeyse 35 yaşına geldim... Ancak fiziksel olarak kendimi hiç bu kadar iyi hissettiğimi hatırlamıyorum. Bana 40 yaşına kadar hiç sorun yaşamadan oynayabilirmişim gibi geliyor" diye konuştu... İbrahimoviç'in, United ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...