İşte Adriano'nun alacağı ücret!

Beşiktaş, 3 yıllığına kadrosuna kattığı Brezilyalı sol bek Adriano'ya ödeyeceği ücreti açıkladı.

NTV Spor 29.07.2016 - 15:01
İşte Adriano'nun alacağı ücret!

Siyah-beyazlı kulüp, Adriano'ya 2016-2017 sezonu için 2 milyon 350 bin Euro, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonları için ise 1 milyon 850'şer bin Euro ödeyecek.

Böylelikle Adriano, Beşiktaş'tan 3 yıl boyunca 4,7 milyon Euro garanti para kazanacak. Adriano ayrıca görev aldığı maçlarda elde edilecek puan başına 4 bin Euro kazanacak.

Beşiktaş, Adriano'nun bonservisi için ise Barcelona kulübüne 600 bin Euro ödeneceğini duyurdu. Ayrıca Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa bonservis ücreti 1.7 milyon Euro'ya çıkacak.

BEŞİKTAŞ'TAN "HOŞGELDİN" MESAJI
Beşiktaş Kulübü, transferin açıklanmasının ardından 31 yaşındaki oyuncu için "hoş geldin" mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "Kulübümüz, dünya çapında bir oyuncuyu daha kadroya katmanın gururunu yaşıyor. Barcelona formasıyla çok sayıda şampiyonluk yaşayan Adriano Correira'nın siyah-beyaz formamızla da nice şampiyonluklar yaşamasını diliyoruz. Taraftarımızın İstanbul'a geldiği ilk andan itibaren yakın ilgi gösterdiği Adriano'nun, sahada sergileyeceği üstün performansla kalplerimizi de feth edeceğine inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu arada, Barcelona Kulübü de internet sitesinde yaptığı açıklamada, Adriano'ya yeni takımında başarılar diledi. 

Sayfa Yükleniyor...