"Hocamız zorluk yaşasın"

Avusturya'da kamp yapan Beşiktaş'ta Tolgay Arslan, hazırlıklar ve yeni sezonla ilgili açıklamada bulundu. Takımdaki rekabete de değinen Tolgay, "Teknik direktör için zor bir karar olsun istiyoruz. Beni ya da başkasını yedekte tutarken zorluk yaşasın" dedi.

NTV Spor 29.07.2016 - 17:10
"Hocamız zorluk yaşasın"

Geçen sezon olduğu gibi Avusturya kampında da şanssızlık yaşayan ve sakatlanan Tolgay Arslan ise kendisini toparladığını ve hazırlık maçında oynayabileceğini söyledi.

Hedefinin ilk 11 oynamak olduğunu ifade eden Tolgay, "Benim mevkim ilk önce 6-8 numara. 10 numara da oynayabilirim." diye konuştu.

Takımda Hutchinson ve Oğuzhan gibi oyuncularla rekabet içinde olacak Tolgay Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes çok iyi oyuncu. Hoca sonunda kararını verecek. Teknik direktör için zor bir karar olsun istiyoruz. Beni ya da başkasını yedekte tutarken zorluk yaşasın. O yüzden çalışıyoruz. Sahaya çıktığımda kim olursa olsun kendi futbolumu göstermek istiyorum."

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı istediklerini belirten Tolgay, geçen sezon olduğu gibi ligde de şampiyonluğa ulaşmayı amaçladıklarını ifade etti.

"MARIO GOMEZ BELKİ GERİ GELİR"
Siyah-beyazlı oyuncu, Mario Gomez konusunda ise "Geçen sezon şampiyonlukta büyük payı vardı. Bir sene önce Demba Ba vardı, o da inanılmaz oynadı. Cenk'in performansı da çok iyiydi. Başkanımız her sene iyi bir forvet getiriyor. Gomez belki geri gelir." diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada, Avusturya'da yorucu antrenmanlar yapan siyah-beyazlı futbolcular, kampta oldukları otelde gerçekleştirilen barbekü partisiyle stres attılar.

Sayfa Yükleniyor...