Seçim iptal olacak mı?

Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'a olağanüstü genel kurula gidilmemesi kararını bildirdi. Karar, saat 17.00'de kulübe elden teslim edildi.

NTV Spor 21.04.2011 - 18:19
Seçim iptal olacak mı?

Galatasaray'da 7-14 Mayıs'ta düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul'a doğru 3 başkan adayının listelerinin belli olduğu gün, Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'a olağanüstü genel kurula gidilmemesi kararını bildirdi.

Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin bu kararının ardından Galatasaray'da yaşanan gelişmeler yeni bir boyut kazandı. Konuyla ilgili olarak NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli son dakika gelişmelerini aktardı:
"Çok sıcak bir gelişme. Galatasaray'da seçimin iptal olma ihtimali güçlenmeye başladı. Olağanüstü seçime gidilmemesi kararı saat 17.00'de Galatasaray Kulübü'ne elden teslim edildi. Bu karar, seçime gidemezsiniz demek. Şu anda Adnan Polat ve kulübün hukukçuları bu konuyu değerlendiriyor. Bu krizi masaya yatırıyorlar. Bu karar, seçimin iptali mi demek? Bunu ancak toplantının ardından kesin bir şekilde öğreneceğiz."

Sayfa Yükleniyor...