Hangi takım mutlu sona ulaşacak?

Spor Toto Süper Lig'de sona yaklaşırken heyecan giderek artıyor. Fenerbahçe mi, Trabzonspor mu, hangi takım ipi göğüsleyecek?

NTV Spor 28.04.2011 - 16:35
Hangi takım mutlu sona ulaşacak?

Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligin bitmesine sadece 4 hafta kaldı. Lider Fenerbahçe ile ikinci sıradaki Trabzonspor aynı puandalar. Nefes nefese bir yarış devam ediyor. Haftalar azaldıkça heyacan artıyor. Artık iki takımın da puan kaybına tahammülü yok.

OKUR-YAZAR: BU KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Fenerbahçe: Averajla lider durumda bulunan Fenerbahçe, önündeki 4 maçı da kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Sarı-lacivertliler bu hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek. Gelecek hafta Kardemir Demirçelik Karübükspor'a konuk olacak sarı-lacivertliler, 33. haftada Ankaragücünü ağırlayacak. Fenerbahçe son maçında ise Sivasspor'a konuk olacak.

Trabzonspor: Eskişehirspor deplasmanında aldığı beraberlikle liderliği kaptıran Trabzonspor'un şampiyon olabilmesi tüm maçlarını kazanması, ayrıca Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi gerekiyor. Trabzonspor bu hafta sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek. Gelecek hafta Bucaspor'a deplasmanına çıkacak olan Bordo-mavililer 33. hafta da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Trabzonspor ligi Kardemir Demirçelik Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maç ile tamamlayacak.

Bakalım hangi takım mutlu sona ulaşacak? Sizin de görüşlerinizi bekliyoruz...

Sayfa Yükleniyor...