"Aydın beni mahcup etti"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0'lık Beşiktaş galibiyetinin ardından Fenerbahçe karşılaşmasına moralli çıkacaklarını belirtirken, Aydın'ın attığı güzel golle ilgili "Beni mahcup etti, ama biz böyle mahcubiyete razıyız" dedi.

NTV Spor 16.04.2012 - 23:23
"Aydın beni mahcup etti"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'na 2-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle başlamalarıyla ilgili olarak, kayıpsız yollarına devam etmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, Beşiktaş'ın özellikle kendi sahasında çok etkili bir ekip olduğunun altını çizerken, ''Beşiktaş, seyircisiyle bütünleşince çok tehlikeli bir ekip. Bazı eksikleri olasına rağmen derinliği olan bir kadrosu var. Bugün çok disiplinli oynadığımızı düşünüyorum. Tam bir takım halinde oynanması gereken bir karşılaşmaydı'' dedi.

Beşiktaş'ın kadrosunda her an her şeyi yapabilecek oyuncular bulundurduğunu dile getiren Terim, ''Böyle bir takıma karşı 90 dakika başarılı bir oyun sergiledik. Buradan bugün puan kaybetmeden evimize dönmek önemliydi. Oyuncularım disiplinli ve ciddi oynadılar'' diye konuştu.

Beşiktaş karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için taşıdığı öneme dikkati çeken tecrübeli teknik adam, ''Şimdi önümüzdeki Fenerbahçe maçına moralli çıkacağız. Deplasmanda Beşiktaş gibi bir takımı yenmiş, puan kaybetmemiş bir ekip olarak buradan ayrılmak, bizim için önemli'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, yaşanan saha olaylarıyla ilgili yorumda bulunmazken, yöneltilen bir soru üzerine de Albert Riera'nın performansından memnun olduğunu dile getirdi.

"AYDIN İÇİN UĞRAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Terim, Lig TV'ye yaptığı açıklamada Aydın'ın yükselen performansını değerlendirdi.

Aydın'ın biraz geçmişte biraz küskün olduğunu belirten Fatih Terim, ''Seyirci ile biraz arası iyi değildi, seyirci de biraz kırgındı. Yetenekliydi, çok daha önce çıkması lazımdı piyasaya. Çıkmayınca bu tepkileri bence bir serzeniş gibi kabul etmesi lazım. Birkaç ay önce rica ettim seyircimden 'beraber kazanalım' diye. O günden beri de iyi oynuyor. Bu sakatlıkları bırakacak, daha çok çalışacak. Antrenmandan neredeyse evine çok zor gidecek. Galatasaray Florya Tesisleri onun ikinci evi olacak. Bence biraz mantalitesini değiştirdi. Daha hala 24 yaşında, alt yapımızdan gelen başka bir oyuncumuz. Türk oyuncunun bu kadar az olduğu, her oyuncuya gözümüz gibi baktığımız bir ortamda, o ve onun gibi yetenekli oyuncuları boşu boşuna harcamamız gerekiyor. Onun için biraz uğraştık, uğraşmaya da devam edeceğiz.'' dedi.

Aydın'ın attığı güzel golle ilgili bir soru üzerine de Terim, ''Kendisi toplara çok iyi vuruyor. Antrenmanda kendisine 'bir de maçta olsa' diye takıldım, kısmet, beni mahcup etti. Ama biz böyle mahcubiyete razıyız. İnşallah artarak devam eder. Bir gencimizi daha Galatasaray'a kazandırmış olduk. Çünkü ihtiyacımız var. Ümit ederim bunlar ona moral olur. İşini sever onunla yaşarsa olur. Yoksa Galatasaray'dan ayrılmak çok kolay, ama ayrılmak çok üzücü olur'' şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...