''Sonuna kadar savaştık ve kazandık''

Galatasaray'da Fildişi Sahilli yıldız Emmanuel Eboue, sonuna kadar savaşarak şampiyonluğu kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 13.05.2012 - 00:52
''Sonuna kadar savaştık ve kazandık''

Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak kapatan Galatasaray'da futbolcular, kazandıkları şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiler.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolculardan Fildişi Sahilli yıldız Emmanuel Eboue, ''Bugün çok mutluyuz. Sonuna kadar savaştık ve kazandık. Bize destek verdikleri için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte çok mutluyuz. Önümüzdeki sezon da şampiyon olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Galatasaray'daki ilk sezonunda gösterdiği performansla dikkati çeken Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi ise, ''Bugün çok iyi işler yaptık, sadece bugün için değil sezonun genelinde de çok iyiydik. İlk senemde şampiyon olmak çok çok önemli. Takım arkadaşlarımızla bu mutluluğu yaşıyoruz'' şeklinde konuştu.

Futbolculardan Gökhan Zan, ''Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımı alınlarından öpüyorum. Gerçekten hak ettik. 34 haftalık periyodu lider bitirdikten sonra, play-off oynayıp şampiyon bitirmek kolay değil. Çok zor yollardan, şartlardan geçtik. Bunu başardığımız için tüm Galatasaray camiasına, taraftarına, herkese teşekkür ediyoruz'' diyerek duygularını ifade etti.

Yekta Kurtuluş ise,''Bu sene sakatlığımdan dolayı pek katkım olmadı. Ancak arkadaşlarım canı gönülden mücadele ettiler ve hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu bizim için. Kupayı daha iyi bir organizasyonla, dolu tribünlere karşı almak isterdik, ancak yapacak bir şey yok. Türk Telekom Arena'da kendi seyircimizin önünde bu mutluluğu yeniden yaşayacağız'' dedi. 

Futbolculardan Selçuk İnan, ''Çok iyi çalıştık, çok iyi bir takımımız vardı. Hocamızdan arkadaşlarımıza kadar inandık. Çok çalıştık. Geç oldu ama burada olması daha güzel oldu'' diye konuşurken, takımın genç oyuncularından Semih Kaya ise, ''Tecrübeli futbolcuların arasında benim gibi genç bir oyuncunun olması beni daha çok mutlu ediyor. Burada Fatih hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse benim ismimi bile bilmiyordu, oynayacağımı düşünmüyordu. Bana şans verdi, ben de bunu iyi kullandım'' şeklinde konuştu. 

Sayfa Yükleniyor...