"Türk oyuncuları tanımıyorum"

Beşiktaş'ın yeni transferi Julien Escude, takımda ki Türk oyuncuları tanımadığını söyledi.

NTV Spor 25.07.2012 - 18:32
"Türk oyuncuları tanımıyorum"

Beşiktaş'ın yeni transferi Julien Escude, kulüp için elinden geleni yapacağını söyledi.

Siyah-beyazlı kulüple 2 yıllığına anlaşan Fransız futbolcu, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takımımın maçları kazanması için her şeyimi sahaya yansıtacağım ve çok çalışacağım'' dedi.

"REKABETİ ÇOK İYİ BİLİYORUM"
Kadroda yer alan Portekizli oyuncuları tanıdığını vurgulayan Escude, ''Özellikle İspanya'da karşılıklı oynadığım oyuncular Manuel Fernandes, Simao ve Quaresma'yı tanıyorum. Türk oyuncuları tanımıyorum, ancak bundan 3 yıl önce Fenerbahçe'ye karşı Sevilla formasıyla oynamıştım ve Türkiye'deki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş rekabetini çok iyi biliyorum'' diye konuştu.

"TARAFTARIN ÜNÜNÜ DUYMUŞTUM"
Julien Escude, ''Beşiktaş taraftarının ününü duymuştum. Çok büyük taraftar olduklarını biliyordum. Sevilla'dayken de çok ateşli bir taraftar topluluğuyla oynuyordum. Bizim maçları kazanmamız için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.''

Escude, isminin telaffuzu konusunda ise ''İsmimin telaffuzu Fransızca'da 'Esküde', İspanyollar 'Eskude' diyorlardı ama ben 'Esküde'yi tercih ediyorum'' ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...