"Kupalar kaldırmak için geldim"

Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nden transfer ettiği Raul Meireles, hedefinin sarı-lacivertli takımla kupalar kazanmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 04.09.2012 - 00:36
"Kupalar kaldırmak için geldim"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Meireles, ''Takım oyuncusuyum. Kazanmak isterim ama takımın kazanması daha önemli'' dedi.

Portekizli futbolcu, sarı-lacivertli kulüp ile 4 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra FBTV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'den teklif geldiğinde çok mutlu olduğunu belirterek, ''Çünkü çok büyük bir kulüp. Fenerbahçe tarihini herkes iyi biliyor. O yüzden 'evet' demek kolay oldu'' dedi.

"SÖZ VERİYORUM ÇOK İYİ ÇALIŞACAĞIM"
Çok çalışacağını ve maçlarda elinden geleni yapacağını vurgulayan Raul Meireles, ''Takım oyuncusuyum. Kazanmak isterim, ama takımın kazanması daha önemlidir. Taraftarlara, çalışacağım ve profesyonel olacağım konusunda söz verebilirim. Yani 'çalışmak çalışmak çalışmak' diyorum. Hedefim Fenerbahçe'de kupalar kazanmak. Söz veriyorum çok iyi çalışacağım ve maçlarda elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

"FENERBAHÇE BÜYÜK BİR KULÜP"
İmzadan sonra görüştüğü Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kendisine kulüpten ve takımdan bahsettiğini kaydeden Meireles, ''Taraftarların maçı nasıl yaşadıklarını anlattı. Başlamak için çok heyecanlıyım, sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe, Chelsea ve Porto gibi büyük bir kulüp'' ifadesini kullandı.

"KUYT FENERBAHÇE'DEN BAHSETTİ"
Portekizli oyuncu, Liverpool'da beraber oynadıkları Kuyt ile çok iyi dost olduklarını dile getirerek, ''Kuyt ile Liverpool'da fantastik bir sezon geçirdik. O da bahsetti bana, ama ben zaten Fenerbahçe'yi iyi tanıyordum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada sağlık kontrolünden de geçen ve sözleşmeyi imzalayan Meireles'in, imza töreninin ardından milli takım kampına katılmak için İstanbul'dan ayrıldığı bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...