Galatasaray'ın gözü Belhanda'da

Montpellier Başkanı Louis Nicollin daha önce Fenerbahçe'nin talip olduğu Belhanda için Galatasaray'ın kendilerine bir teklif getirdiğini söyledi. Nicollin, Belhanda ile bu sezon yollarını kesin olarak ayıracaklarını belirtirken; gideceği takımı oyuncuya bırakacaklarını ifade etti.

NTV Spor 05.06.2013 - 11:11
Galatasaray'ın gözü Belhanda'da

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ocak ayında kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği Younes Belhanda için sürpriz bir talip ortaya çıktı. 

Montpellier'de top koşturan Faslı orta saha oyuncusu hakkında açıklamalarda bulunan Fransız kulübünün başkanı Louis Nicollin, yetenekli isimle Galatasaray'ın da ilgilendiğini ileri sürdü. Bir Fransız internet sitesine açıklamalarda bulunan Nicollin, Faslı futbolcunun bu transfer döneminde takımdan ayrılacağını kesin bir dille doğrularken, 5 kulübün kendilerine teklifte bulunduğunu dile getirdi.

Montpellier başkanı, "Belhanda artık takımdan ayrılıyor. Milan, Inter, Galatasaray, Atletico Madrid ve Aston Villa'dan somut teklifler var. 14-15 milyon euroluk bir bonservis bedeline bu iş bitecek. Bizim kulüplerle anlaşma sıkıntımız yok. Bundan sonrası oyuncuya kalmış. Hangi takımda oynamak istediğine kendisi karar verecek" ifadelerini kullandı.

2012'de takımını şampiyonluğa taşıyan isimlerden biri olan Belhanda; geçtiğimiz sezon da 35 maçta 12 gol kaydederek; başarılı performansını sürdürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...