Hoşcan ateş püskürdü; 'Tarık'ın aklı çelindi'

Eskişehirspor'da Tarık Çamdal krizi sürüyor... Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kırmızı siyahlı kulübün başkanı Mesut Hoşcan, genç futbolcu ve menajerine sert tepki gösterdi. Başkan Hoşcan Veysel Sarı ile ilgili de konuştu.

NTV Spor 30.12.2013 - 19:22
Hoşcan ateş püskürdü; 'Tarık'ın aklı çelindi'

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan basının karşısındaydı. Sözleşmesini uzatmaması nedeniyle takımda krize neden olan ve kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal ile iligli açıklamalarda bulunan Hoşcan genç futbolcu ve menajerine adeta ateş püskürdü.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Veysel Sarı'nın takımdaki geleceği konusunda da konuşan  Mesut Hoşcan "Kendisine iyi bir rakam teklif ettik. Kendisinden haber bekliyoruz" diyen Hoşcan şunları dile getirdi;

"Hedeflerimizden ve politikalarımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Avrupa kupalarına giden bir kulüp olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımız çok iyi bilinsin. Sıkıntılı mali tabloya rağmen takım içindeki dengeler çok iyi götürülüyor. Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'nın transferiyle ilgili ciddi konular görüşülüyor. Tarık Çamdal'ın sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili bir türlü çözüm bulunamadı. Bu genç kardeşimizin aklı, menajerinin kendi haklarını, afaki isteklerini alabilmek için çelinmiştir. Menajeri, oyuncumuzu da zor durumda bırakmıştır. Hedefimiz iyi futbolcu kadar sporun amacına ve kulübün marka değerine yakışan iyi insanlar yetiştirmektir. Kulübün maddi ve manevi değerlerine önem vermeyen, kulüp içindeki ahenk, huzur ortamını bozacak hiçbir hareketi tasvip etmemiz mümkün değildir. Hocası ona güven duymuş ve şans vermiş, o da bu şansı iyi kullanmıştır. Böyle bir imkanı ve desteği veren kulübümüze, o bölgede oynayacağı oyuncuya şans veren hocaya da ihanettir."

"VEYSEL'E DE İYİ BİR RAKAM TEKLİF ETTİK"
Hoşcan, transferde adı geçen ve Eskişehirspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Veysel Sarı'ya da sözleşmesinin yenilenmesi için çözümler sunulduğunu bildirdi.

Kulübün futbolcu ödemelerinin son bir yılda yüksek rakamlara ulaştığına değinen Hoşcan, "Bu tavan fiyat da emsal haline gelmeye başlamış. Veysel Sarı da burada emek verdiğimiz ve kendisini ispatlamış bir oyuncumuzdur. Kendisine iyi bir rakam teklif ettik. Bir karar vermesi için süre tanıdık. Farklı 3-4 oyuncumuza da diğer kulüplerden teklifler var. Başta Erkan Zengin ve Servet Çetin olmak üzere bazı genç futbolcularımıza talipler var. Eskişehirspor, gerekliyse transfer de yapar. Ekonomik sıkıntımız had safhadadır. Transferi bütçemize göre yapmak zorundayız ancak devre arası yapılan transferi çok olumlu bulmuyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Mesut Hoşcan "Eskişehirspor, gerekliyse  transfer de yapar. Ekonomik sıkıntımız had safhadadır. Transferi bütçemize göre yapmak zorundayız ancak devre arası yapılan transferi çok olumlu bulmuyorum.

Sayfa Yükleniyor...