"Eto'o fazlasıyla rahatsız"

Eski Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Claude Le Roy, Jose Mourinho'nun hakkında yaptığı yorumların Samuel Eto'o’yu fazlasıyla rahatsız ettiğini söyledi.

NTV Spor 26.02.2014 - 13:57
"Eto'o fazlasıyla rahatsız"

Eski Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Claude Le Roy, Jose Mourinho'nun Samuel Eto'o hakkında yaptığı açıklamanın ardından konuştu.

Chelsea Menajeri Mourinho'nun özel bir sohbet sırasında arkasından konuşup; yaşıyla alay ettiği Saumel Eto'o sessizliğini koruyor. Ancak Kamerunlu oyuncunun milli takımdan eski teknik direktörü Claude Le Roy'a göre Mourinho ile Eto'o arasında gerilim var.

Le Roy, Portekizli çalıştırıcının sarfettiği, "Elimde forvet yok. Eto'o var ama o da 32 yaşında. Belki de 35 yaşındadır. Kimbilir" sözlerinin golcü oyuncuyu kızdırdığını söyledi.

Mourinho'nun İstanbul'da yaptığı basın toplantısında Eto'o'ya yönelik övgülerinin de işe yaramadığını belirten Le Roy, "Samuel ile telefonda görüştüm. Mourinho, görüntüler ortaya çıkmadan önce Eto'o'ya gidip, 'Duyduğun her şeye inanma' demiş. Samuel konuyu büyütmek istemiyor. Ancak Mourinho'ya kızgın ve kırgın olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Sayfa Yükleniyor...