"Sahada iyi bir Galatasaray vardı"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise karşılaşmanın ilk yarısına bakıldığında 2-0 yenik duruma düşmelerine rağmen sahada iyi bir Galatasaray olduğunu söyledi.

NTV Spor 17.04.2014 - 00:01
"Sahada iyi bir Galatasaray vardı"
İlk yarıda yaptıkları hatalardan sonuçlanan goller yediklerini anlatan Mancini, "Daha sonra golü bulduk. İkinci yarıda çok gol atıp güzel bir galibiyetle buradan ayrılıyoruz" ifadesini kullandı.
     
Bir gazeteci, Mancini'ye, "Skoru nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusunu yöneltti.
     
Futbol enteresan bir oyun olduğuna dikkati çeken Mancini, "Inter'de ilk sezonda iç sahada 13 maçta 13 beraberlik vardı. O zaman da çok iyi oynuyorduk ama galibiyet olmuyordu. Şimdi burada da 3 aydır galip gelemeyen bir Galatasaray var. Lige bakıldığında ise şampiyonluğa giden bir Fenerbahçe var. Futbol böyle garip bir olay" değerlendirmesinde bulundu.
     
Mancini, "Bursaspor karşısında aldığınız bu galibiyet, antrenörlük kariyerinizde unutulmayacak maçlar arasına girdi mi" sorusunu ise "Bu maç, kariyerimdeki en önemli maçlar arasına girecektir. İlk yarıda 2 gol yedik. Tur atlamak için 3 gol atmamız gerekiyordu. Oyuncularım bugün hepsi gerçekten iyi mücadele etti. Bu karşılaşma, antrenörlük kariyerimde unutamayacağım maçlar arasına girecektir" diye yanıtladı.

Sayfa Yükleniyor...