Burak kızardı!

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan yarı final maçı zaman zaman sert görüntülere sahne oldu. Gerilimin sonunda Galatasaray'dan Burak Yılmaz kırmızı kart gördü.

NTV Spor 17.04.2014 - 01:02
Burak kızardı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ve Galatasaray'lı futbolcular zaman zaman sertliğe başvurdu. İlk gerilim 16. dakikada yaşandı. Bursaspor'dan Volkan Şen ile Galatasaray'dan Burak Yılmaz arasındaki itişme sahayı karıştırdı.

İki oyuncunun birbirleri ile sözlü dalaşı sonrasında oyuncular ve teknik ekip de dahil oldu ve Roberto Mancini, Burak Yılmaz'ı çok sert uyarılarla, iterek saha kenarına getirdi ve sakinleştirmeye çalıştı. Bu pozisyonda volkan ile birlikte sarı kart gören Burak, 84. dakikada da rakibine yaptığı sertlik sonrası ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Burak, Galatasaray'ın ligde kasımpaşa ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.

Maçta futbol içinde kalan sertlikler özellikle Galatasaray'ın 3. golünden önce dikkat çekici boyuta ulaştı. Hem Galatasaray hem de Bursaspor'lu oyuncuların hareketlerinde hakem İlker Meral, oyunu devam ettirdi. Pozisyon sarı-kırmızılı takımın golü ile sonçlandı.

Galatasaraylı Yekta Kurtuluş ise saha dışı kaynaklı olarak yaralandı. 5. gol sevinci sırasında tribünden gelen bir çakmak, sarı-kırmızılı oyuncunun kaşını açtı. Yekta, yapılan müdahale sonrası oyuna devam etti.

Sayfa Yükleniyor...