Monaco umduğunu bulamadı!

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin en hareketli kulübü Monaco sezonu kupasız tamamlama tehlikesiyle karşı karşıya... Fransa Kupası'ndan elenen kırmızı-beyazlılar, Paris Saint-Germain'in lig şampiyonluğuna tanıklık edecek gibi görünüyor.

NTV Spor 17.04.2014 - 14:49
Monaco umduğunu bulamadı!

Yeniden çıktığı Ligue 1'de ses getirebilmek için transfere yaklaşık 100 milyon euro harcayan Monaco, küçük çaplı bir mucize gerçekleşmezse sezonu kupasız tamamlayacak.

Falcao, Abidal, Berbatov, Toulalan, Moutinho, James Rodriguez ve Ricardo Carvalho gibi isimleri renklerine bağlayan kırmızı-beyazlılar, lig lideri Paris Saint-Germain'in 10 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Paris ekibinin kalan 5 haftada 2 galibiyet alması; Monaco'nun şampiyonluk hayallerinin sona ermesi anlamına gelecek. Fransa Kupası'na da yarı finalde Gengam'a yenilerek veda eden kırmızı beyazlı ekip, yaptığı yatırımın karşılığında Şampiyonlar Ligi bileti almakla yetinecek gibi görünüyor. 

Monaco'da teknik direktör Claudio Ranieri'nin geleceği de tartışılıyor. Fransız basınında yer alan haberlere göre, kulübün dolar milyarderi sahibi Dimitri Ribolovyev önümüzdeki sezon takımın başına Real Madrid'de yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Zinedine Zidane'ı getirmek istiyor.

Sayfa Yükleniyor...