Derbide sinirler gerildi!

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe derbisi oldukça gergin bir havada oynandı. Karşılaşmanın devre arasında Mahmut Uslu, İsfendiyar Zülfikari, ve Selim Kosif ile Fenerbahçeli eski yönetici Ali Koç sarı-kırmızılı bazı taraftarların fiili saldırısına uğradı.

NTV Spor 05.05.2014 - 22:45
Derbide sinirler gerildi!

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe derbisi oldukça gergin bir havada oynandı.

Karşılaşma öncesinde protokol tribününde oturmak isteyen sarı-lacivertli yöneticilere, salon görevlileri güvenlik nedeniyle başka yer gösterince, taraflar arasında tartışma yaşandı.

Mahmut Uslu, İsfendiyar Zülfikari, Turhan Şahin, Ünal Uzun, Hakan Dinçay ve Selim Sapan, tartışmalardan sonra kendilerine gösterilen yere oturdu. Devre arasında ise Uslu, Zülfikari ve Kosif ile Fenerbahçeli eski yönetici Ali Koç, sarı-kırmızılı bazı taraftarların fiili saldırısına uğradı. Çevik kuvvet ekipleri taraftarlara müdahale ederken, Fenerbahçeli yöneticiler tribünlerden çıkarıldı.

Galatasaraylı yönetici Necati Demirkol maç öncesi emniyet görevlilerinden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelmesi halinde salona alınmamasını istedi. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadelede, 500 polis ve 220 özel güvenlik görevlisi görev yaptı.

Sayfa Yükleniyor...