Hamzaoğlu kupayı istiyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldikleri Ziraat Türkiye Kupası'nı önemsediklerini söyledi.

NTV Spor 12.02.2015 - 21:49
Hamzaoğlu kupayı istiyor!

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, maça iyi başladıklarını ve baştan sona kontrolü ellerinde tuttuklarını belirterek, "Net bir skorla, coşkulu bir oyunla kazandığımız için mutluyuz. Kupaya gerçekten önem veriyoruz ve kazanmayı amaçlıyoruz. Torku Konyaspor iyi bir rakip. Böyle bir oyunla kazandıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

BURAK YILMAZ YORUMU
Hamzaoğlu, Burak Yılmaz'ın katkısıyla ilgili  "Burak, gol anlamında çok önemli bir oyuncumuz. O oynadığı zaman, takım daha farklı bir formata bürünüyor. Zemin de çok önemli bir etken. Eskişehirspor maçında zemin olumsuz yönde bizi etkiledi. Bugün kendi seyircimiz önünde ve iyi bir zeminde oynamak, oyuncularımızı teşvik etti" değerlendirmesinde bulundu.

Eskişehirspor maçını kazanmalarına rağmen futbollarının eleştirildiğini aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, "Beklediğimizin altında oynadığımız için kötü diyoruz ama Bursaspor maçında da çok kötü oynamamıştık. İnşallah bundan sonraki maçlarda hem iyi oyun oynayarak hem de iyi sonuçlar alarak devam edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.

"OYUNCULARIMI TANIMAM GEREK"
Sarı-kırmızılı oyuncular Felipe Melo ile Sneijder arasında hafta içinde tartışma yaşandığı yönündeki iddiaları yalanlayan Hamzaoğlu, Olcan Adın'ı sol bekte kullanması konusunda da, "Benim oyuncularımı iyi tanımam lazım. Oyun kurgusuyla zaman zaman oynuyorum ama bu bizi ileriki maçlarda rahatlatacaktır. Hangi oyuncumun hangi mevkide ne kadar performans verdiğini görmem önemli. Eskişehirspor maçında Olcan'ı sol bekte oynatmıştım ve aynı mevkide bugün de iyi bir performans sergiledi" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...