Süper Lig | Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ve Gaziantep FK kozlarını paylaşıyor.Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililer, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, ligde oynadığı Kasımpaşa maçını kazanarak düşme potasının 1 puan üzerine çıktı. Son haftalar yaklaşırken düşme tehlikesi yaşamak istemeyen Gaziantep FK, Trabzonspor deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Peki Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği saat…

Haber Merkezi - NTV Spor 28.04.2024 - 17:51
Son Güncelleme: 28.04.2024 - 18:05
Süper Lig | Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Süper Lig’de heyecan Trabzonspor - Gaziantep FK karşılaşmasıyla devam ediyor. Gaziantep FK mücadelesi öncesinde Trabzonspor’da en skorer oyuncular Onuachu, Enis Bardhi ve Nicolas Pepe oldu. Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen Trabzonspor, sezonun geri kalan haftalarında tüm maçlarını kazanarak puan sıralamasını üçüncü tamamlamayı hedefliyor. Gaziantep FK’de ise gözler Denis Dragus, Alexandru Maxim gibi oyuncuların performansına çevrildi. Trabzonspor geride kalan 33 haftada 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Peki Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Trabzonspor - Gaziantep FK maçının detayları…

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor- Gaziantep FK mücadelesini yönetecek hakemler belli oldu. Mücadele Trabzonspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak.

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı 28 Nisan Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve İbrahim Bozbey yapacak.

Trabzonspor - Gaziantep mücadelesi beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Denswil, Mendy, Arif, Meunier, Berat, Bardhi, Pepe, Fountas, Visca, Onuachu

Gaziantep FK: Nita, Djilobodji, Arda, Mustafa Eskihellaç, Ertuğrul, Sorescu, M'Bakata, Monteiro, Maxim, N'Koulou, Dragus

TRABZONSPOR SON DURUM

Trabzonspor ligde geride kalan haftalarda oynadığı 33 mücadelede 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililer, topladığı 55 puanla 3. sırada bulunuyor. Trabzonspor son olarak Türkiye Kupası yarı finalinde Karagümrük’ü mağlup ederek moral depoladı.

GAZİANTEP FK SON DURUM

Selçuk İnan yönetiminde ligde kalmak isteyen Gaziantep FK, Trabzonspor mücadelesiyle iki maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Kasımpaşa karşısında geçtiğimiz hafta 2-0 kazanan Gaziantep FK, ligde oynadığı 33 karşılaşmada 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.

Gaziantep FK topladığı 34 puanla haftaya 16. sırada giriyor.

Gaziantep FK'de Dragus, Maxim, Nita, Bikel, Ertuğrul Ersoy ve Arda Kızıldağ sarı-kart ceza sınırında bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...