Sporaşk ekibi şölene hazırlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde spor ve dansı bir araya getiren "Sporaşk" Gösteri Ekibi basına tanıtıldı.

NTV Spor 27.03.2015 - 20:54
Sporaşk ekibi şölene hazırlanıyor

Aylardır çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren, Sanat Yönetmeni Aydın Balcı önderliğinde tamamı Spor A.Ş. bünyesindeki eğitmenlerin oluşturduğu, spor ve dansı buluşturan Sporaşk Gösteri Ekibi, basın mensuplarının katılımıyla Fatih Spor Kompleksi'nde özel provasını gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve sürpriz davetlilerin katıldığı gösteride oldukça keyifli anlar yaşandı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, "Spor A.Ş sporun her dalında uzman bir çok yeteneğe, işgücüne sahip. Elimizdeki bu yetenek havuzundan sporun ahengini, büyüsünü görsel bir şölenle sahnelere taşıyacak olan ve tamamı Spor A.Ş. eğitmenlerinden oluşan bir gösteri takımı kurduk. Spor organizasyonlarının açılışında, önemli gecelerde bu şov takımı "Sporaşk" sahne alacak ve bu görsel şölen, sporun esnekliği, dansla oluşturduğu uyum ve senkronizasyonu ile izleyicileri çok etkileyecek" ifadelerini kullandı.

Spor ve dansın renkli motiflerini bir araya getiren "Sporaşk" ekibi ilk gösterisini 13 Nisan 2015 Pazartesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek Basın Teşvik Ödül Töreni'nde sergileyecek.

Sayfa Yükleniyor...