"Kötü başladık"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e 73-51 yenildikleri maça iyi başlayamadıklarını söyledi.

NTV Spor 03.05.2015 - 22:07
"Kötü başladık"
Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Fenerbahçe Ülker'e farklı mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
      
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Mahmuti, sakat oyuncuları John Shurna'nın eksikliğini hissettiklerini aktararak, "Fenerbahçe Ülker maça iyi başlayarak kazandı. THY Euroleague Dörtlü Final'de onlara başarılar diliyorum. Bizde de umarım Shurne sakatlığını bir an önce atlatır. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Üç önemli maçta onu kullanamadık. Umarım bir an önce sakatlığından kurtulur. Onun iyileşmesi play-off'a daha hazır halde girmemizi sağlayacaktır" diye konuştu.
      
Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Göksenin Köksal ise maça çok kötü başladıklarını anlatarak, "Fenerbahçe Ülker bunu değerlendirdi. Çok önemli bir karşılaşmaydı. İkinci periyot biraz toparlandık ama ikinci yarıya iyi başlayamadık ve kaybettik. Fenerbahçe Ülker de çok iyi savunma yaptı" dedi.

Sayfa Yükleniyor...