Spor A.Ş. Ligi'nde şampiyonlar belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Ligi İstanbul'da gerçekleştirildi... Basketbol ve voleybol branşlarındaki şampiyon minikler kupalarını aldı.

NTV Spor 28.05.2015 - 14:12
Spor A.Ş. Ligi'nde şampiyonlar belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Ligi İstanbul'da çocukların gönül verdikleri sporda; gerçek bir sporcu gibi hissetmeyi, takım olup tek yürekle mücadeleyi, kazanmayı-kaybetmeyi, azmi ve tabiki fair-playi sahanın tozunda yaşama fırsatı sunarak profesyonel şartlarda gerçekleştirildi.
 
Basketbol ve Voleybol branşlarında hayata geçirilmiş olan bu ligde, Miniminik - Minik - Küçük ve Yıldız yaş kategorilerinde yaklaşık 2500 çocuk mücadele etti.
 
Basketbol branşında 82, voleybolda ise 54 spor kulübü, spor okulu ve ilköğretim okulu takımlarının katılımıyla Şubat ayında başlayan  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Ligi'nde şampiyonlar belli oldu.
 
Spor A.Ş. Ligi'nde Şampiyon Takımlar şöyle:
Lisanslı Sporcuların mücadele ettiği;

Basketbol Branşı Şampiyonları: 
Küçük Erkek: Florya Elit
Minik Erkek: Yıldırım Bosna SK

Voleybol Branşı Şampiyonları: 
Küçük Kız: Balkan Yeşilbağlar
Minik Kız: Balkan Yeşilbağlar
Yıldız Kız: Ataşehir Kartalları
 
Lisansız sporcuların mücadele ettiği:

Basketbol Branşı Şampiyonları: 
Küçük Erkek: Yeditepe Basketbol
Minik Erkek : Mef Okulları
Mini Minik: FB Ataşehir

Voleybol Branşı Şampiyonları: 
Küçük Kız: Batı Spor
Minik Kız: Batı Spor
Yıldız Kız : Olimpia 2023 SK
 
Spor A.Ş. Ligi'nde şampiyon takımlara kupaları ve diğer katılımcı takımlara sürpriz ödülleri 6 Haziran 2015 Cumartesi Günü Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde All-Star havasında gerçekleştirilecek, basketbol ve voleybol dünyasından sürpriz isimlerin katılacağı Spor A.Ş Ligi Spor Şöleni ile takdim edilecek.

Sayfa Yükleniyor...