Eczacıbaşı kaptan ile yollarını ayırdı

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, kaptan Esra Gümüş Kırıcı ile yollarını ayırdı. Tecrübeli oyuncu Nilüfer Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 19.06.2015 - 14:37
Eczacıbaşı kaptan ile yollarını ayırdı

Eczacıbaşı Kulübü'nden yapılan açıklamada, "2004-2005 sezonundan bu yana kadroda bulunan ve 10 yıldır takım kaptanlığını yapan smaçör Esra Gümüş Kırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Oyuncu, 2015-2016 sezonunda Nilüfer Belediyespor forması giyecek" denildi.

Açıklamada ayrıca, Esra'nın takımdan ayrılmasıyla ilgili takım menajeri Nalan Ural'ın, şu ifadelerine yer verildi:

"Esra Gümüş Kırıcı, kulübümüzün elde ettiği en önemli başarıların mimarlarından biri olmuştur. Tecrübesi ve gücüyle, en verimli döneminde daha fazla süre alması gerektiğinde hemfikir olduk ve karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldık. Aktif voleybol kariyerine son vermeyi düşündüğünde, jübilesini Eczacıbaşı Kulübü'nde yapmasını arzuladığımız kaptanımızın yeni takımında da önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz."

YENİ TAKIMIYLA İMZALADI
Bayanlar Voleybol 1'inci Lig takımı Nilüfer Belediyespor, Eczacıbaşı VitrA'nın kaptanı ve smaçörü Esra Gümüş Kırıcı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Eczacıbaşı VitrA'da 11 yıl oynadıktan sonra ayrılan Esra, imza töreninde Bursa'ya sevinerek geldiğini, Nilüfer Belediyespor'u da hedefleri doğrultusunda tercih ettiğini vurgularken şöyle dedi:

"Uzun bir aradan sonra İstanbul dışında oynayacağım. Burada birçok arkadaşım var. Ali Karamık başkanıma beni tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Sakatsız, iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum. Takım içerisinde ise yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum."

Kulüp Başkanı Ali Karamık ise, "Eski oyuncumuz Kübalı Lusneynis Herera ile devam ediyoruz. Bursa Büyükşehir'den İvana Milos'u aldık. Milli takım kampında olduğu için daha sonra gelip imza atacak. Esra Gümüş Kırıcı kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Senelerce milli takımda kaptanlık yaptı. Eczacıbaşı Vitra'nın kaptanı. Türkiye'nin yetiştirdiği ender isimlerden bir tanesi. İnanıyorum ki voleybol takımımıza tecrübesiyle, kişiliği ile büyük katkı sağlayacaktır. 250'nin üzerinde A milli takım formasını giydi. Takımımızın ablası olacak. Bence sezonun en flaş transferini gerçekleştirdik."

Sayfa Yükleniyor...