Bursalı "Sultanlar" sezonu açtı!

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına başladı.

NTV Spor 14.08.2015 - 10:43
Bursalı "Sultanlar" sezonu açtı!

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden ve geçen yıl "Avrupa CEV Challenge Kupası"nı müzesine götüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol takımı, yeni sezonu açtı.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, yeni sezon çalışmalarına Fethiye Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Yeşil-beyazlı kadın voleybolcular, altyapıdan gelen 8 oyuncu ile ilk çalışmayı baş antrenör Dragan Nesiç yönetiminde yaparken, Türkiye A Milli Kadın takımı kampında olan Birgül Güler, Cansu Aydınoğulları ve Buse Kayacan ile ülkelerinin milli takımlarında yer alan Sırp Jelena Nikoliç, Belçikalı Frauke Drickx ve Brezilyalı Da Silva çalışmalara katılamadı.

Kulübün Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz, takımın, 4-13 Eylül tarihlerinde Bulgaristan Milli Takımı ile kamp yapacağını hatırlattı.

Bursa'da kulüp olarak 3-7 Ekim tarihlerinde Cengiz Göllü Uluslararası Voleybol Turnuvası'nı 2'nci kez düzenleyeceklerini belirten Yılmaz, "Milli takımlardaki oyuncularımız da bu turnuvadan önce takıma katılacak. Voleybol Federasyonu'nun da takvimine dahil olacak turnuvaya katılmasını istediğimiz Türkiye'den Galatasaray Daikin, Polonya'dan Atom Travel Sopot, Azerbaycan'dan Azerail, Romanya'dan CSM'nin yanı sıra kalan 2 takım için Rus, İtalyan ve Yunanistan takımlarıyla görüşmelerimiz sürüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz, bu turnuvayı da Cenevre'deki turnuva gibi geleneksel hale getirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...