G.Saray’da yeni dönem resmen başladı

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenörlüğe getirilen Ataman Güneyligil ile resmi sözleşme imzalandı.

NTV Spor 20.08.2015 - 12:54
G.Saray’da yeni dönem resmen başladı

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen ve Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ile Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil'in de katıldığı törende, Güneyligil bir yıllık sözleşmeye imza attı.
     
Törende konuşan Ali Yüce, Ataman Güneyligil'e güvendiklerini dile getirerek, "Benim için Galatasaray'ı sevmek çok önemli. Çünkü ben sevginin olduğu yerde başarının geleceğine inanıyorum. Ataman hoca da yaklaşık 5 senedir Galatasaray'ın her kademesinde başarıyla görev yapmış bir arkadaşımız. Bu görevde de çok başarılı olacağına inanıyorum. Her konuda kendisine en büyük desteği verecek olanların başında geliyorum" ifadelerini kullandı.
     
Ataman Güneyligil de sarı-kırmızılı takımın başına geçmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Galatasaray başantrenörlüğü benim için kutsal bir görev. Bu göreve layık olmaya çalışacağım. Bu göreve getirdikleri için başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İmkanları doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduklarını vurgulayan Güneyligil, katılacakları tüm kulvarlarda en iyi noktalara ulaşmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...