İzmir'de zafer Macaristan'ın oldu!

2015 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'nde zafere Macaristan oldu. Macaristan 7. defa düzenlenen organizasyonda ilk kez turnuvayı birinci tamamladı.

NTV Spor 13.09.2015 - 21:10
İzmir'de zafer Macaristan'ın oldu!

2015 Kadınlar Avrupa Voleybol Konfederasyonu Avrupa Ligi final rövanş maçını 3-1 kaybetmesine rağmen, altın seti 15-13 kazanarak ligi şampiyon tamamlayan Macaristan, kupasını düzenlenen törenle aldı.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda final müsabakasında düzenlenen törenle Macaristanlı oyuncular madalyalarını turnuvanın CEV delegesi Maris Pekalis ve Macaristan Voleybol Federasyonu Başkanı Csaba Poor'dan aldı.  Macaristan Milli Takımına kupasını da Pekalis verdi.

Törende ikinci olan sporcularımız da madalyalarını aldı.

Finalin en değerli oyuncusu seçilen Macar Renata Sandor da ödülünü Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'den aldı.

MACARİSTAN İLK KEZ
Bu sezon 6 takımın katılımıyla düzenlenen ligde grup maçlarını ilk 2 sırada tamamlayan Türkiye ile Macaristan, çeyrek finalde İsrail ile Yunanistan'ı saf dışı bırakarak finale yükselmişti.

Avrupa Ligi'nde 4. kez final oynayan Milli Takımımız, 2009 ve 2011'deki Sırbistan yenilgilerinin ardından bu sene de Macaristan'a yenilerek ikinci oldu. Ay-yıldızlılar geçen sezon finalde Almanya'yı geçerek birinci olmuştu.

Macaristan 7. defa düzenlenen organizasyonda ilk kez turnuvayı birinci tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...