Tunç Ayhan İnegölspor'da

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen smaçör Tunç Ayhan'ı renklerine bağladı.

NTV Spor 07.06.2016 - 12:20
Tunç Ayhan İnegölspor'da

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, geçen yıl Hatay Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen smaçör Tunç Ayhan'ı transfer etti.

İnegöl Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Baştürk, İnegölspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Ayhan ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Sezonun ilk transferini gerçekleştirdiklerini belirten Baştürk, "Belediyespor'un 2016-2017 sezonuyla alakalı transfer çalışmalarına başlamış durumdayız. Geçen aylarda Levent Zorlu hocamızla anlaşmıştık. Bu kapsamda transfer çalışmalarını teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzla beraber değerlendirmeye başladık. Bugünkü transferimiz daha önce de kulübümüzde forma giyen Tunç Ayhan kardeşimiz. 1993 doğumlu, 1,98 boyunda, smaçör mevkisinde oynuyor. Önümüzdeki yıl itibarıyla de İnegöl Belediyespor'un başarıları için ter dökecek. İki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tunç Ayhan ise tekrar İnegöl Belediyespor'da forma giyeceği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Çok kısa bir süre burada forma giydim. Tekrar burada olduğum için mutluyum. Umarım hep birlikte güzel bir sezon geçiririz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Tunç, kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...