"Hakemler maçı kaldıramadı"

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta yönetici Tamer Kıran, faturayı hakeme çıkardı. Kıran, hakemlerin maçı kaldıramadığını savundu.

NTV Spor 16.04.2012 - 22:40
"Hakemler maçı kaldıramadı"

Beşiktaş yöneticisi Tamer Kıran, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kıran, "Böyle bir sonuç beklemiyorduk, kaybettiğimiz için üzgünüz. Kötü bir sonuç aldık. Kendi hatalarımız kadar, yardımcı hakemin ciddi bir hatası sonucu buralara geldik diyoruz. Hakemler bu maçı kaldıramadı" dedi.

"Sadece hakem suçlu dersek işin kolayına kaçmış oluruz" diyen yönetici, "İlk 15-20 dakikalık oyunumuzdan memnunuz. Galatasaray'ın dengeyi kurmasının ardından, böyle bir golle karşılaştık. Bu gol tüm düzenimizi ve sinir sistemimizi alt üst etti, ondan sonra da maçı çeviremedik" ifadelerini kullandı.

Kıran, "Olmaması gerekiyordu. Beşiktaş'ı taraftarı uzun bir zamandır ciddi olarak, takımına, camiasına haksızlık yapıldığı düşüncesinde... Olaylar gelişince, kendilerini tutamadı ve istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Olmaması gerekiyordu, kulübümüz çok ciddi zarar görecek. Yapacak bir şey yok, olan oldu. Biz bu zararı görürken, bu hakem grubunun da mutlaka bunun bir zararını görmesini gerekiyor. Kaldıramadılar, özeti bu" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...