Van der Vaart şaştı bu işe!

Hollanda Milli Takımı’nın yıldız oyuncularından Rafael Van Der Vaart, İngiliz oyuncu Rio Ferdinand’ın Euro 2012 kadrosuna alınmamasına çok şaşırdığını söyledi.

NTV Spor 06.06.2012 - 11:00
Van der Vaart şaştı bu işe!

Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından Rafael Van der Vaart, Euro 2012 öncesi, Rio Ferdinand'ın, İngiltere Milli Takımı'na alınmamasını değerlendirdi.

Ferdinand'ın, İngiltere'nin en iyi savunma oyuncusu olduğunu vurgulayan Van der Vaart, büyük şaşkınlık içinde olduğunu dile getirdi.

İngiltere, Euro 2012 öncesi hala Rio Ferdinand'ın milli takıma alınmamasının, doğru bir karar olup olmadığını tartışıyor. Kronik bel sorunları ile mücadele etse de, bu sezon çok sayıda maça çıkan Ferdinand'ın, milli takım kadrosuna dahil edilmemesine şaşıranlardan biri de, Hollanda'nın yıldızlarından Rafael Van der Vaart.

Premier Lig'de Tottenham forması giyen Van der Vaart, şaşkınlığını; "Rio, geride bıraktığımız sezonda bana çok sağlıklı göründü. Ona karşı oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Açıkçası milli takıma alınmaması çok garip. Çünkü bence, sadece İngiltere'nin değil. dünyanın en iyi birkaç savunma oyuncusundan biri" sözleriyle dile getirdi.

Ferdinand'ın temsilcisi ise milli takımın yeni menajeri Roy Hodgson'ı, 33 yaşındaki oyuncuya karşı saygısızlık yapmakla suçladı. Rio Ferdinand, kariyeri boyunca Avrupa Şampiyonaları'nda hiç milli takım forması giyemedi.

Sayfa Yükleniyor...