"Rakiplerin ismi önemli değil"

Eskişehirspor’un sportif direktörü Zafer Tüzün, UEFA Avrupa Ligi üçüncü turda Fransa'nın Marsilya takımıyla eşleşmeleri ihtimali ile ilgili olarak, rakiplerinin isminin önemli olmadığını ve hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu ifade etti.

NTV Spor 20.07.2012 - 15:59
"Rakiplerin ismi önemli değil"

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunu geçmeleri halinde üçüncü turda Fransa'nın Olimpic Marsilya takımıyla eşleşmelerine ilişkin, "Rakiplerin ismi önemli değil, hedefimiz gruplara kalmak" dedi.

Tüzün yaptığı açıklamada, dün Eskişehir'deki ikinci tur ilk maçında İskoçya'nın Saint Johnstone takımına karşı iyi oynayarak 2-0 kazandıklarını anımsattı.

Avrupa kupalarında 37 yıl aradan sonra mücadele etmekten gurur duyduklarını belirten Tüzün, "Eskişehirspor olarak her dönem Avrupa kupalarında olmak istiyoruz. Rakiplerin ismi önemli değil, hedefimiz gruplara kalmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Olimpic Marsilya, Fransa'nın çok güçlü bir takımı. Ancak bundan sonraki rakiplerimiz zayıf olamazdı. Güçlü rakiplerle karşılaşacaktık. Futbol artık 1970'li yıllardaki gibi değil. Buna uygun kaliteli bir kadromuz, günün şartlarına göre ekibimiz var. 37 yıl aradan sonra nasıl ki Saint Johnstone maçında kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiysek bundan sonra da en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Tüzün, Eskişehirspor camiası olarak gruplara kalacaklarına yürekten inandıklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...