"Taffarel sayesinde kendimi geliştirdim"

Galatasaray kalecisi Eray İşcan, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile çalışmaya başladıktan sonra kendisini çok geliştirdiğini söyledi.

NTV Spor 11.07.2013 - 16:01
"Taffarel sayesinde kendimi geliştirdim"

Galatasaray kalecisi Eray İşcan, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile çalışmaya başladıktan sonra büyük bir gelişme kaydettiğini ve bu sene daha çok forma beklediğini dile getirdi.
     
Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Birmingham kenti yakınlarındaki St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde sürdüren sarı-kırmızılı ekibin genç file bekçisi Eray İşcan, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     
Antrenör Taffarel ile çalışmaya başladığı dönemde çok eksikleri olduğunu belirten Eray, "Bunun farkındaydım ama Taffarel ile çalışmaya başladıktan sonra inanılmaz bir gelişme kaydettim. Bunun tek nedeninin Taffarel olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş ikinci yarı kadroya girmeye başladım, ondan sonra da hiç kadrodan çıkmadım. Fatih hoca da bana güvenini gösterdi. İnşallah bu sene daha çok forma şansı bekliyorum" diye konuştu.
     
21 yaşındaki file bekçisi, beklentinin kendisi üzerinde nasıl bir etki oluşturacağı yönündeki bir soru üzerine "Daha da hırslandırdı tabii ki ama Muslera gibi bir kalecinin arkasında bekliyorsanız, kaleye geçmek için ondan daha iyi olmanız lazım. Muslera gibi bir kalecinin arkasında şansım çok az diye düşünüyorum. Ben çalışmama bakıyorum, ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, Taffarel'den birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, tecrübelerinden yararlanmak istiyorum" yanıtını verdi.
     
Kalecilikte yaş faktörünün önemli olduğuna dikkati çeken Eray, teknik direktör Fatih Terim'in şans verdiği takdirde elinden gelenin en iyisini yapacağını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...