Taraftardan Fernandes'e: 'Bu forma kutsaldır...'

Ligin 15. haftasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, ligde 8 maç sonra mağlup oldu ve lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisine düştü. Siyah-beyazlı taraftarlar, futbolcularını protesto ederken, tribünlere yönelik hareket yapan Fernandes, en büyük tepkiyi aldı.

NTV Spor 15.12.2013 - 22:44
Taraftardan Fernandes'e: 'Bu forma kutsaldır...'

Kasımpaşa'ya çok tartışılacak ve tekrarı talep edilecek maçta 2-1 yenilen Beşiktaş, 38 puanı bulunan lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisinde kaldı. Maçta hakemin kararları tartışma nedeni olsa ve maçın tekrarı istense de, siyah beyazlı taraftarların oyunculara olan tepkileri de dikkatlerden kaçmadı.

FERNANDES'E TEPKİ: "BU FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE"
Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma 2-1 Kasımpaşa'nın lehine devam ederken, siyah-beyazlı futbolculara tepki gösterdi. "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye tempo tutan taraftarlara, Manuel Fernandes korner atışı sırasında tepki gösterdi. Bunun üzerine Portekizli futbolcuya tepkilerini artıran taraftarlar, "Fernandes dışarı" diye tempo tuttu ve Portekizli futbolcu topu her ayağına aldığında, ıslıklarla protestoda bulundu.
     
FERNANDES'E TEKME VE 2 KIRMIZI KART 

8 MAÇ SONRA GELEN YENİLGİ
Ligde en son 6. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçını 2-0 kaybeden ve sonraki 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, 15. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında sahadan puansız ayrıldı. Beşiktaş, 8 maçlık yenilmezlik serisinde 3 galibiyet, 5 de beraberlik almıştı.

Bu arada, siyah-beyazlılar, 2 maçlık galibiyet hasretini, Kasımpaşa mağlubiyeti ile 3 maça çıkardı. Ligde 13. haftada Fenerbahçe ile 3-3, geçen hafta da Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 15. haftada da sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
           
ALMEIDA ATTI AMA YETMEDİ

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, Kasımpaşa maçını da boş geçmeyerek, ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı.

Son 4 maçında da gol atmayı başaran Almeida, Kasımpaşa maçının henüz 3. dakikasında takımını öne geçiren gole imza attı. Son 4 maçta 5. golüne ulaşan Almeida, gol krallığında da Sivassporlu Aatıf Chahechoue'yu yakaladı. Portekizli futbolcu, golle buluşmasına rağmen takımını yenilgiden kurtaramadı.
     
Almeida, bu sezon Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor (2), Bursaspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Fenerbahçe (2), Sivasspor maçlarının ardından Kasımpaşa ağlarını da havalandırmayı başardı.
     
GOL SONRASI TOLGA'YA KOŞTULAR
Beşiktaşlı futbolcular, Almeida'nın attığı golden sonra, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Tolga Zengin'e koştular. Başta golü atan Almeida olmak üzere tüm futbolcular, gol sonrası kaleci Tolga'ya sarıldılar.
     

Sayfa Yükleniyor...