Bakan Kılıç'tan İpek'e tebrik!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ABD Açık Tenis Turnuvası'nda gençler kategorisinde çift bayanlarda şampiyon olan İpek Soylu ve partneri Jil Belen Teichmann'ı tebrik etti.

NTV Spor 07.09.2014 - 14:53
Bakan Kılıç'tan İpek'e tebrik!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ABD Açık Tenis Turnuvası'nda gençler kategorisinde çift bayanlarda şampiyon olan milli tenisçi İpek Soylu ve İsviçreli partneri Jil Belen Teichmann'ı kutladı.
     
Bakan Kılıç, yayımladığı tebrik mesajında, Soylu'nun partneriyle şampiyonluğa ulaşmasının ülke sporunun geleceği adına büyük bir sevinci beraberinde getirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
     
"Milli tenisçimizin bu başarısı, ilk kez bir Türk tenisçinin grand slam kazanması gibi bir anlam taşıması açısından da son derece önemli. Dünyanın dört bir yanında birbirinden farklı branşlarda kazanılan bu başarıları, ülkemiz sporuna ve sporcularımıza yaptığımız yatırımların birer meyvesi olarak görüyorum. İpek Soylu'yu ve bu başarıda emeği olan herkesi bir kez daha kutluyor, ülkemiz adına yarışan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."

 

Sayfa Yükleniyor...