Bilet satmadılar!

Fenerbahçe'de yönetim ile bir taraftar grubu arasındaki gerilim sürüyor. Rizespor maçı öncesi bazı kombinelerin iptalinin ardından bu kez de filede Galatasaray FXTCR ile oynanacak derbiye bir grup taraftar alınmadı. Maça giremeyen taraftar uzun süre Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratta bulunurken, kulüp yetkilileri bilet satışının emniyet kaygısı dolayısıyla durdurulduğunu söyledi.

NTV Spor 09.11.2014 - 19:33
Bilet satmadılar!

Fenerbahçe'nin Galatasaray FXTCR ile oynayacağı voleybol maçını izlemeye gelen taraftar bilet alabilmek için karşılaşmaya saatler kala gişe önünde kuyruğa girdi. Ancak bu gruba bilet satışı yapılmadı.
 
Dışarıda kalan taraftar Başkan Aziz Yıldırım'ı uzun süre protesto etti. Yönetimi istifaya çağıran taraftar "Diktatör Aziz Yıldırım" tezahüratları yaptı. Spor şube ve çevik kuvvet ekiplerinin de salon girişinde beklemesi protesto edildi. Salona alınmayan taraftar grubu hem daha önceki voleybol maçlarında hem de futbol maçlarında "Ersun Yanal", "Aziz Yıldırım taktik versene" tezahüratları yapmıştı. Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı maçta da aynı grubun kombine biletlerinin iptal edildiği görülmüştü.
 
Maç saati yaklaştıkça tansiyon yükseldi. Taraftar ile güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. Taraftarın bir kısmında bıçak ve maytap benzeri yaralayıcı maddelerin olduğu görüldü.
 
Maçın başlamasına yakın başka bir taraftar grubu da meşaleler yakarak Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yapmaya başladı. Iki grubun arasında gerginlik yaşanmaması adına güvenlik güçleri bekledi.

Fenerbahçe kulübü adına yetkililer bilet satışının erken saatlerde yapıldığını ancak daha sonra güvenlik sebebiyle durdurulduğunu belirtirken kararının emniyet birimleriyle ortak alındığını ifade ettiler. Yönetici Hakan Dinçay ise tribünde olay istemediklerini vurguladı.

Olaylar üzerine maç neredeyse boş tribünlere oynandı. Maçı protokol tribünü, basın mensupları ve salona ailece gelen birkaç taraftar izleyebildi. Dışarıda uzun süre bekleyen gruplar ise karşılıklı tezahüratlarını uzun süre sürdürdü.

Sayfa Yükleniyor...