Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

Premier Lig’de 2 maç eksiği bulunan Manchester City puan sıralamasında Arsenal ve Liverpool’un ardından 3. sırada bulunuyor. Guardiola’nın öğrencileri, Brighton karşısında kazanarak üç puana ulaşmak istiyor. Mavi-beyazlılar ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Brighton - Manchester City mücadelesinde Jarred Gillett düdük çalacak. Peki Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 15:17
Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

’de heyecan hafta içi oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor. Zirve mücadelesi veren Brighton deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala ev sahibi Brighton topladığı 44 puanla 11. sırada yer alıyor. Puan sıralamasında Bournemouth, Chelsea, West Ham United gibi akımları yakalamak isteyen Brighton, City karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kritik mücadele öncesinde Manchester City’de gözler Haaland, Phil Foden, Alvarez, gibi yıldızların performansına çevrildi. Peki Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

BRİGHTON - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Premier Lig’de ve Brighton Manchester City kozlarını paylaşıyor. Avustralyalı hakem Jarred Gillett'in düdük çalacağı mücadele 25 Nisan Perşembe günü saat 22:00’da başlayacak.

American Express Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 3 ekranalrından naklen yayınlanacak.

MANCHESTER CİTY SON DURUM

Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda eden Guardiola’nın öğrencilerinde gözler Premier Lig’e çevrildi. Maç eksiğiyle zirve takibini südüren mavi-beyazlılar, lider Arsenal’ın 4 puan gerisinde bulunuyor.

Manchester City 32 karşılaşmada 22 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 73 puan topladı. Rakip fileleri 76 kez sarsarken kalesinde ise 32 gol gördü.

BRİGHTON SON DURUM

Ev sahibi Brighton sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala düşme hattından uzakta bulunuyor. Geride kalan 32 karşılaşmada 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan De Zerbi’nin öğrencileri, 44 puanla 11. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...