Demba Ba ve Gökhan Töre 11'de

Beşiktaş'ın Liverpool karşısında durumları şüpheli olan Demba Ba ve Gökhan Töre ilk 11'de sahaya çıktı, taraftarlar Demba Ba'ya büyük sevgi gösterdi.

NTV Spor 26.02.2015 - 20:40
Demba Ba ve Gökhan Töre 11'de

Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen Demba Ba ve Gökhan Töre, Liverpool karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.

Yoğun bir tedavi programının ardından maça yetiştirilen iki futbolcu, Liverpool ile yapılan önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Demba Ba forvette görev alırken, Gökhan Töre ise orta alanın sağında forma giydi.

SAVUNMANIN SOLUNDA OPARE 

Beşiktaş'a devre arasında sağ bek olarak alınan Daniel Opare, Ramon Motta'nın cezalı olması nedeniyle Liverpool karşısında savunmanın solunda görev yaptı.

Opare, siyah-beyazlı formayla bu sezon ilk kez Avrupa kupalarında ilk 11'de sahaya çıktı. Geldiğinden bu yana Spor Toto Süper Lig'de şans bulamayan Ganalı futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta görev yaptı.

ERSAN'IN YERİNE NECİP
Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersan Gülüm'ün yerine savunmanın göbeğinde Pedro Franco ile birlikte Necip Uysal forma giydi.

Ön liberoda Veli Kavlak-Atiba Hutchinson ikilisi görev yaparken, orta alanın sağında Gökhan Töre, solunda Olcay Şahan oynadı. Jose Sosa ise Demba Ba'nın arkasında forma giydi.

Bu arada Beşiktaş yedek kulübesinde Enes Fidayeo, Mustafa Pektemek, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei Koyunlu, Uğur Boral ve Atınç Nukan yer aldı.

DEMBA BA'YA SEVGİ SELİ 
Siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesi siyah-beyazlı futbolculara sevgi gösterilerinde bulunurken, en büyük ilgiyi Demba Ba'ya gösterdi.

Senegalli futbolcu da tribünleri dolaşarak, taraftarları selamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...