"Kazanmayı haketmedik"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldukları maça ilişkin, "Kazanmayı hak ettiğimizi düşünmüyorum. Lider oyuncu azlığımız zaman zaman ortaya çıkıyor" dedi.

NTV Spor 01.03.2015 - 16:15
"Kazanmayı haketmedik"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçının ardından katıldığı basın toplantısında, bu maça iyi hazırlandıklarını düşündüğünü, karşılaşmadan alınacak 3 puanın önemli olduğunu belirtti. Maç içinde hatalar yaptıklarını, oyuncularda konsantre eksikliği bulunduğunu anlatan Buruk, kötü zeminde top oynamanın da zor olduğunu vurguladı.
     
Zeminin kötü olması sebebiyle pas yapamadıklarını ve uzun toplarla oyun kurmaya çalıştıklarını aktaran Buruk, şöyle konuştu:
     
"Uzun toplarla oynayıp, ikinci topları almamız gerekiyordu. Rakip bunu yaptı, hızlı hücuma çıktı. Biz yüksek toplarda başarısız olduk. İkinci yarıya başlarken iki hamle yaptık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunun farklı olacağını düşünüyordum. Üretemeyen bir takım olduk, zaman zaman yer değişikliği yaptık. Yine hücumsal olarak kalabalık olduk ama oyuncularım sahaya doğru yerleşemedi. İleride çoğalalım derken rakibin işine gelecek şekilde rakibin kucağında bekledik. Hiç istemediğimiz şekilde kaybettik. Kazanmak için bir şey yapamadık. Kazanmayı hak ettiğimizi de düşünmüyorum. Lider oyuncu azlığımız zaman zaman ortaya çıkıyor. Bu zamana kadar 27 puanı bu oyuncularla topladık. Buradaki hatalarda bir sorumlu varsa o da benim. En iyisini yaptığımızı düşünüyoruz ama zaman zaman hatalar olabiliyor. Antrenmandaki performans maçta değişebiliyor. Önümüzdeki haftalardan itibaren yukarılara tırmanmak için daha doğru şeyler yapmamız gerekiyor."

Sayfa Yükleniyor...