Terim, Timsah Arena'ya hayran kaldı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'yı gezdi.

NTV Spor 01.03.2015 - 16:48
Terim, Timsah Arena'ya hayran kaldı

Hayranlığını dile getiren Terim, gazetecilerin "Bu stadyumda ne zaman milli maç oynanır" şeklindeki sorusuna, "Siz bir an önce bitirin, biz gereğini yaparız" dedi.

Fatih Terim, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi (TÜFAD) tarafından antrenörler için düzenlenen seminere katılmak üzere öğle saatlerinde helikopter ile Bursa'ya geldi. Basına kapalı toplantıda teknik adamlarla bir araya gelen Fatih Terim daha sonra Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile birlikte yapımı süren Timsah Arena'yı gezdi. Terim, hem havadan hem de yerden stadyumu gördüğünü ve çok beğendiğini söyleyerek, "Çok da güzel, ve modern bir stat. Hayırlı olsun. Futbol Federasyonumuz finali burada oynamak istemişti ama herhalde biraz gecikme olacak. Onun için Bursa stadında oynayacağız. Ama burada çok güzel maçlar olacağına ve önemli başarılar elde edileceğine inanıyorum. Çünkü kulüplerin başarılarının çok büyük bir bölümü, iyi bir zemin, iyi bir stat, stattaki iyi hizmetlerden geçer. Kulüplerin başarısı için modern statlar çok önemli etken. Bursaspor'da zaten böyle bir stadı hak ediyordu. Belediye Başkanımıza, Bursaspor Başkanımıza, Spor Bakanlığımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada çok güzel milli maçlarda oynayacağız. Ama çok etkilendim. İnsan kendi mesleğinde güzel bir yapı, güzel bir eser görünce çok hoşuna gidiyor. Son zamanlarda sahalarımızın durumu malum olunca, çok mutlu oldum" diye konuştu.
Bir gazetecinin "Bursa'da milli maç oynatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, Terim, "Biz hep oynadık. Yazdığımız şehirlerden bir tanesi de Bursa idi. Bir an evvel bekliyoruz. Siz bitirin gerisini biz hallederiz" şeklinde cevapladı.
Terim, ziyaretin ardından 16.00'dan Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanacak maçı izlemek üzere Atatürk Stadyumu'na gitti.

 

Sayfa Yükleniyor...