Bochum - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Almanya Bundesliga’da bu sezon fırtına gibi esen Bayer Leverkusen şampiyonluğunu ilan etti. Xabi Alonso’nun çalıştırdığı Alman ekibi 33. haftada Bochum ile karşı karşıya geliyor. Roma galibiyetiyle Avrupa’da final oynamaya hak kazanan Leverkusen, Bochum maçı öncesinde moral topladı. Leverkusen’in rakibi Bochum ise ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanarak son haftalar öncesinde dikkat çekti. Peki Bochum - Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 10:26
Bochum - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Bochum - Leverkusen karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Bochum, Leverkusen karşısında alacağı puan veya puanlarla düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Leverkusen bu sezon gol yollarındaki etkili performansıyla dikkat çekti. Sezonun en fazla gol atan takımı olan Leverkusen aynı zamanda savunmada ise rakiplerine en az gol fırsatı veren ekip oldu. Leverkusen ligde oynadığı karşılaşmalarda sadece 23 gol gördü. Peki Bochum - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BOCHUM - LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN?

’da 33. hafta mücadelesinde Bochum ve Leverkusen kozlarını paylaşacak. Mücadele beİN Sports Max 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada 12 Mayıs Pazar günü saat 20:30’da başlayacak.

BOCHUM - LEVERKUSEN MAÇI DETAYLARI

Ev sahibi Bochum bu sezon Bundesliga’da oynadığı 32 karşılaşmada 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 41 kez sarsarken kalesinde ise 65 gol gördü.

Bochum haftaya topladığı 33 puanla 14. sırada giriyor. En yakın takipçisi Mainz ve Union Berlin’i geride bırakarak düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor.

Leverkusen ise namağlup yoluna devam ediyor. Ligde oynadığı 32 karşılaşmada 26 galibiyet ve 6 beraberlik alan Alonso’nun öğrencileri şampiyonluğunu ilan etti.

Bundesliga şampiyonu rakip fileleri 82 kez sarsarken kalesinde ise sadece 23 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...