"Beşiktaş dinlenmiş olsaydı..."

Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçı yorumlayan Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Beşiktaş dinlenmiş olsaydı, işimiz çok zordu" dedi.

NTV Spor 01.03.2015 - 21:53
"Beşiktaş dinlenmiş olsaydı..."

"Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde çok önemli işler yapıyor" diyerek sözlerine başlayan Kemal Özdeş, "Türk futbolunun düşüşte olduğu bir dönemde tekrar futbolumuzun konuşulmasını sağladı. Çok önemli bir başarı. 14 günde 5 maç oynamak çok zor. Oyuncularıma, maçtan önce ve antrenmanlardan öcne 'oyunu 90 dakika tutmamız gerekir' dedim. Oyuncularım oyunun ilk yarısında çok disiplinli oynadılar. Oyun ilerlediğinde Beşiktaş'ın düşeceğini biliyorduk. Son dakikalarda Beşiktaş'ın yorulacağını söylemiştim. Kazanacak pozisyonlarımız var. Final paslarını iyi yapsak buradan üç puanla ayrılırdık" dedi.

Beşiktaş'tan bir puan almalarının önemli olduğnu vurgulayan Özdeş, "Beşiktaş bizim rakibimiz değil. Haftaya oynayacağımız takım bizim rakibimiz. Onu kazanmamız gerekiyor. Kazandığımız takdirde puan farkını dörde indireceğiz. İkili averajı lehimize çevireceğiz. bunun için uğraşacağız. Takımımın disiplinli oyunundan çok memnunum. Ben geldiğimden beri 6 maç kaybettik. 5 maçı 1-0 kaybettik. Benim takımım top rakipteyken iyi oynayan bir takım. Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi oynayan ve en planlı takımı ve daha dinlenmiş olsaydı ki; işimiz çok zordu. Biz bunu avantaja çevirdik ve buradan önemli bir puan aldık. Oyuncularıma yıl sonuna kadar bu oyunu devam ettirmemiz gerektiğini söyledim" ifadelerini kullandı.

Üzerinizdeki 4 takımla kendi sahanızda oynayacaksınız" hatırlatması üzerine Özdeş, "Avantajımız 2. yarı başlarken 9 maçımızı içeride oynayacak olmamızdı. Bunu hep avantaj olarak söyledik. Bizim çok iyi taraftarımız var. Ancak içeride Konya ve Gençlerbirliği maçlarını kaybettik, 9 maçın 2'sini kazanamadık. Bu bizim için önemli bir referans oldu. Şimdi bunu kazanmak için uğraşacağız. Üç tane 1-0 kaybettiğimiz rakip diyebileceğimiz takımlara da çok fazla pozisyon vermedik. Biraz sıkıntılar yaşadık. Sonuca etki eden hatalar oldu. Geçmişe bakılmıyor. Tekrar üst tarafa tutunmamız gerekiyor. Deplasmanda takımım çok iyi oynuyor. Kendi sahasında seyircinin desteğine ihtiyacımız var. Bu işi başaracağımıza inanıyorum, çünkü oyuncularıma güveniyorum" diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...