Beşiktaş’ın Avrupa dönüşü kabusu!

Beşiktaş bu sezon Avrupa maçları sonrasında oldukça zorlandı. Siyah-beyazlılar UEFA Avrupa Ligi dönüşünde Süper Lig’de toplam 8 puan kaybetti.

NTV Spor 01.03.2015 - 23:21
Beşiktaş’ın Avrupa dönüşü kabusu!

Beşiktaş bu sezon ligde toplam 18 puan kaybetti. Siyah-beyazlılar bu 18 puanın 8'ini Avrupa Ligi maçları sonrasında oynadığı maçlarda yaşadı. Grup aşamasında Partızan'ı deplasmanda 4-0 yenen Beşiktaş, 4 gün sonra ligde konuk olduğu Erciyes'e 3-2'lik skorla yenildi.

Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Liverpool'a 1-0 kaybeden siyah-beyazlı takım 3 gün sonra ligde Eskişehir deplasmanından da aynı skorla boynu bükük ayrıldı. Rövanşta Liverpool'u 120 dakikanın ardından penaltılarla eleyerek tarihi bir başarı kazanan Beşiktaş ligde yine puan kaybı yaşadı. Son sıradaki Balıkesirspor karşısında 2-2'lik skorla önemli 2 puan kaybedildi.

Ancak siyah-beyazlıların yoğun maç takvimi devam edecek. Avrupa'daki tek temsilcimiz, 3. turda 12 ve 19 mart'ta Brugge'un karşısına çıkacak. İlk maçın dönüşünde Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Beşiktaş, 19 Mart'taki rövanştan 3 gün sonra ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Sayfa Yükleniyor...