Fulham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

Premier Lig’de 37. hafta heyecanı başlıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Fulham deplasmanında üç puan arayacak. Maç eksiğiyle Arsenal’in 1 puan gerisinde bulunan Guardiola’nın öğrencileri, Fulham karşısında kazanarak 3 puana ulaşmak istiyor. Fulham ise sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala topladığı 44 puanla orta sıralarda yer alıyor. Peki Fulham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 10.05.2024 - 14:58
Fulham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

’de şampiyonluk hedefleyen Manchester City, Fulham deplasmanında kazanarak haftayı kayıpsız atlatmak istiyor. Manchester City geride kalan haftalarda 25 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fulham ise geride kalan 36 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. 44 puan toplayan Fulham, Manchester City karşısında puan veya puanlarla sahadan ayrılmayı hedefliyor. Fulham -Manchester City maçının detayları belli oldu. Peki Fulham - Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

?

İngiltere Premier Lig’de heyecan 37. hafta maçlarıyla devam ediyor. Fulham ve Manchester City arasındaki mücadele 11 Mayıs Cumartesi günü 14:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MANCHESTER CİTY’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Liverpool son haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla Manchester City ve Liverpool şampiyonluk için öne çıkan takımlardan oldu.

Maç eksiğiyle Arsenal’in 1 puan gerisinde bulunan Manchester City, Fulham deplasmanında kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

FULHAM SON DURUM

Fulham bu sezon ligde oynadığı 36 karşılaşmada 12 galibiyet, 8 beraberlik 16 mağlubiyet aldı. Fulham haftaya topladığı 44 puanla 13. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...