Yanlış kart iptal!

Manchester United maçında O'Shea yerine yanlış kararla atılan Sunderland'li Wes Brown'un kırmızı kartı iptal edildi

NTV Spor 02.03.2015 - 19:45
Yanlış kart iptal!

İngiltere Premier Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu Manchester United'a 2-0 yenilen Sunderland'te yanlışlıkla oyundan atılan Wes Brown'un cezası kaldırıldı.

Karşılaşmada John O'Shea ceza sahası içerisinde Manchester United'lı Radamel Falcao'yu düşürmüş, ancak hakem Roger East tüm itirazlara karşın Wes Brown'a kırmızı kart göstermişti.

İngiltere Futbol Birliği yaptığı açıklamada, "Bağımsız komisyon yaptığı inceleme sonucunda yanlış karar verildiğini tespit etmiş olup, Wes Brown'un kırmızı kartını ve bir maçlık cezasını kaldırma kararı almıştır." denildi.

Falcao'ya faul yapan O'Shea'ye ise herhangi bir ceza çıkmadı. Böylece Sunderland savunmasının iki önemli ismi Wes Browwn ve John O'Shea, Salı akşamı Hull City ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

Sunderland Teknik Direktörü Gus Poyet, "Bu hem benim için hem de Premier Lig açısından önemli bir karar. Böylece yanlış kararın düzeltilebileceğini gördük. Hayatta en önemli şey kuralların uygulanması ama bunun dürüst bir şekilde yapılması." ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...