Bruce-Poyet gerilimi!

Premier Lig'de, Hull City ile Sunderland'ı karşı karşıya getiren maçta, 2 takımın menajerleri Steve Bruce ile Gus Poyet karşı karşıya geldi. Bruce maç sonunda olayla ilgili, çocuk gibi davrandıklarını söyledi.

NTV Spor 04.03.2015 - 12:06
Bruce-Poyet gerilimi!

Hull City ile Sunderland'ı karşı karşıya getiren maç sonrası en çok konuşulan olay, 2 takımın menajerleri Steve Bruce ile Gus Poyet'nin karşı karşıya gelmesiydi.

Poyet, oyuncusu Jack Rodwell'e gösterilen sarı kartı sert şekilde protesto edince, hakem tarafından tribüne gönderildi. Sunderland menajeri sahayı terkederken, Rodwell'in gördüğü sarı kartı haklı bulan Hull City Menajeri Steven Bruce kendisine tepki gösterince, sinirler bir anda gerildi.

Kavganın eşiğine gelen Bruce ve Poyet'yi yardımcı hakem ve 2 takımın teknik ekibi ayırdı. Bruce maç sonunda olayın büyütülmemesi gerektiğini savundu. Maçın gerilimi ile çocukça davrandıklarını ifade eden Bruce; "Basının olayı büyüteceğini biliyorum. Dürüst olmak gerekirse anlamsız bir gerilimdi. Çocuk gibi davrandık" dedi.

Poyet ise olayla ilgili; "Ben eski kafalıyım. Futbolda teknolojinin de yeri olmadığına inanıyorum. Sahada olan sahada kalır. Steve Bruce ile de konuştum. Aramızda sorun yok" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...