Beşiktaş'tan çifte başvuru!

Derbide hakem hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye başvuran Beşiktaş, Emre Belözoğlu için de Etik Kurulu'na gitti. Yaşananlarla ilgili olarak Emre Belözoğlu ve Slaven Bilic'in sözlü savunma için Federasyon'a çağrılmaları söz konusu.

NTV Spor 26.03.2015 - 14:22
Beşiktaş'tan çifte başvuru!
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yankıları sürüyor. Beşiktaş cephesi, hem derbinin tekrar edilmesini hem de Emre'ye ceza verilmesini istiyor!
 
KURAL HATASI BAŞVURUSU!
Sarı lacivertli takımın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından Beşiktaş Yönetimi, derbide hakem hatası olduğu gerekçesi ile Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Hakem Fırat Aydınus'un Emmanuel Emenike'ye formasını çıkardığı ve izinsiz olarak saha dışına çıktığı için kart göstermemesinin kural hatası olduğunu savunan siyah beyazlılar, maçın tekrarını talep etmişti.
 
EMRE İÇİN DE BAŞVURU VAR!
Beşiktaş, Emre Belözoğlu için de Federasyon'a başvuruda bulundu. Temsilci raporlarında yer almayan, daha sonra ortaya çıkan görüntülerin de yayıncı kuruluş görüntüsü olmamasından dolayı TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevkine gerek görülmeyen Belözoğlu konusunda hukukçular harekete geçti. Siyah beyazlılar, hem saha içindeki hareketleri hem de soyunma odası koridorlarındaki sözleri nedeniyle Emre Belözoğlu hakkında, Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'na müracaat etti. Emre Belözoğlu'nun, Slaven Bilic'e yönelik hakaretleri ve eylemleri incelemeye alacak. Kurul'un ayrıca konuyla ilgili hem Emre'yi hem de Hırvat teknik adamı önümüzdeki günlerde sözlü savunma vermeleri için Federasyon'a çağırması bekleniyor.
 
Beşiktaş Yönetimi ayrıca maç sırasında dördüncü hakem Deniz Çoban'ın kart konusunda Fırat Aydınus'u uyardığını iddia etmişti. Siyah beyazlılar bu konu ile ilgili de iki hakem arasındaki telsiz konuşmasının dökümünü istiyor.

Sayfa Yükleniyor...