"Beni zirveden indirmek istiyorlar"

Zlatan Ibrahimovich, İsveç Milli Takım kampında, bir kez daha Fransa hakkında sarfettiği sözlere açıklık getirmek zorunda kaldı. Fransa'yı sevdiğini söyleyen Ibrahimovich, eleştirilerin kendisini zirveden indirmeyi amaçladığını savundu.

NTV Spor 27.03.2015 - 00:45
"Beni zirveden indirmek istiyorlar"

Zlatan Ibrahimovich, takımı Paris Saint-Germain'in, Bordo'ya 3-2 yenildiği maç sonrası hakemi ağır ifadelerle eleştirirken; "Bu berbat ülkede iyi bir hakem görmedim. Paris Saint-Germain bu ülkede olmayı haketmiyor" deyince tepkileri de üzerine çekmişti. Ibrahimovich 'e, Fransa spor bakanının da aralarında olduğu geniş bir kesim tepki göstermiş; aşırı sağcılar ülkeyi terketmesini istemişti.

Olay yaratan sözlerinin ardından özür dileyen Ibrahimovich, İsveç Milli Takımı kampında, bir kez daha konuyla ilgili sorularla karşılaştı. Ibrahimovich, eleştirilerin kendisini zirveden indirme amacını taşıdığı görüşünde. Fransa'ya asla hakaret etmek istemediğini yinelen golcü oyuncu; "Fransa'yı seviyorum. Sevmesem Paris Saint-Germain ile kontratımı uzatmazdım. Bu konuyu uzatanların amaçlarını biliyorum. Beni zirveden indirmek istiyorlar. Ancak bunu başaramayacaklar" dedi.

Futbolcuların yaptıkları hataların bedelini zaman zaman çok ağır ödediğini; ancak hakemlerin cezalandırılmadığını belirten Ibrahimovich, sözü Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçında gördüğü kırmızı karta getirdi. Chelsea'li Oscar'ın, hakemi kandırmaya yönelik hareketine tepki gösteren Ibrahimovich; "Ben kazanmak için herşeyi yaparım. Ancak asla böyle oyunlar oynamam" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...