Şanlıurfaspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında düşme tehlikesi yaşayan Şanlıurfaspor, Manisa FK takımını konuk ediyor. Son haftada Şanlıurfaspor, Adanaspor ve Tuzlaspor’un oynayacağı karşılaşmalar sonucunda lige veda edecek son takım belli olacak. Şanlıurfaspor’un rakipleri Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor'u ve Tuzlaspor da Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Şanlıurfaspor - Manisa FK maçının detayları belli oldu. Ev sahibi Şanlıurfaspor topladığı 35 puanla 16. sırada yer alıyor. Peki Şanlıurfaspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 10.05.2024 - 11:44
Şanlıurfaspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

, Manisa FK karşısında kazanarak Adanaspor ve Tuzlaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Üç takımında kazanması durumunda lige veda eden takım Şanlıurfaspor olacak. Şanlıurfaspor - Manisa FK mücadelesini Muhammet Ali Metoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Futbolseverler ise karşılaşmanın ekranlara geleceği kanalı ve mücadelenin başlangıç saatini merak ediyor. Peki Şanlıurfaspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

ŞANLIURFASPOR - MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol 1. Lig’de haftanın kritik karşılaşmalarından olan Şanlıurfaspor - Manisa FK mücadelesi 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.

ŞANLIURFASPOR - MANİSA FK MAÇININ DETAYLARI

Şanlıurfaspor ile Tuzlaspor'un puan eşitliğinde genel averaja bakılacak. Adanaspor ile ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un aynı puanda olması durumunda ise Şanlıurfa ekibi rakibini geride bırakacak. Adanaspor ile Tuzlaspor'un puan eşitliğinde de sıralamayı genel averaj belirleyecek.

Son haftada, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Manisa FK'yi; Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor'u ve Tuzlaspor da Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

34. hafta öncesinde Şanlıurfaspor'un "-7", Adanaspor'un "-18" ve Tuzlaspor'un "-12" averajı bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...